10 Şubat 2013 Pazar

Daniel Radcliffe Oscar Ödüllerinde



Charlize Theron, Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt ve Daniel Radcliffe Oscar Töreninde geleneksel olarak gerçekleşen Telecast showuna katılacaklar! Telecastın prodüktörleri Craig Zadan ve Neil Meron 
şu açıklamayı yaptı:
Charlize, Chan, Joe ve Dan'in programda bize katılması konusunda çok heyecanlıyız, onları özel konuk olarak ağırlayacak olmaktan dolayı mutluyuz.
Charlize Theron, Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt ve Daniel, The Avengers ekibinden Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner ve Mark Ruffalo'nun; geçen senenin Oscar kazananları Jean Dujardin, Christopher Plummer, Octavia Spencer ve Meryl Streep'in; müzik dalından ise Adele, Norah Jones ve Barbra Streisand'ın bulunduğu konuk yıldızlar listesine eklendi. Bu Daniel'ın Oscar için ilk deneyimi olacak. Daniel'ın konuk listesine eklendiği duyurulurken, şu satırlara da yer verildi:
Radcliffe tüm zamanların en çok hasılat yapan serisi Harry Potter'da başrolü oynadı, 2012'de 'The Woman In Black'i çekti ve bu sene 'Kill Your Darlings', 'Horns' ve 'The F Word' filmleri vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder